Vintageroadtrips Amersfoort

IMG_1896

Heb je iets te vieren? Of met je vrienden of collega’s een keer iets leuks doen? Dan kun je bij Vintageroadtrips te Amersfoort onder andere een 2CV huren. Naast de 2CV huur je daar ook een Volkswagenbusje, Porsche, Kever of een Vespa. Bij alle voertuigen die je huurt krijg je een picknickmand gevuld met koffie of thee en servies. Voor de proviand moet jezelf zorgen. De voertuigen haal je zelf op in Amersfoort en toeren maar!

IMG_1887

Jaren geleden wilde Rien met zijn vriend Mark op vakantie, maar hoe? Veel geld hadden ze niet. Ze kwamen uiteindelijk uit bij een 2CV. Deze was goedkoop in verbruik, je kon er zelf makkelijk aan sleutelen, zag er óók nog een beetje leuk uit en het desbetreffende autootje had een open dakje. Door rond te rijden in een 2CV kwamen er veel verhalen los bij het publiek. Zo ontstond het idee om de 2CV te gaan verhuren. Eerst vanuit Amersfoort en later ook vanuit Frankrijk (Provence). De collectie 2CV’s werd uitgebreid met andere leuke vehikels, waar je gezellig een dagje mee rond kan toeren.

IMG_1897

IMG_1889

Voor meer informatie kijk op www.vintageroadtrips.com

Pictures: ©vanfransebodem – Mireille den Hartog

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s