Repetto etalages en een ballerina-been als hak.

Het Franse merk Repetto heeft verspreid over Frankrijk een aantal winkels waaronder in Parijs, Lille en Bordeaux, steden waar ik regelmatig kom. Tijdens mijn bezoek aan deze steden probeer ik altijd even langs een vestiging te gaan van Repetto om de etalage te bekijken. Dit omdat er altijd iets aparts te zien is, de ene keer heel kunstzinnig, de andere keer strak en traditioneel.

FullSizeRender

De etalage is altijd verrassend geëtaleerd met iets op het gebied van ballet. Een feestje om naar te kijken. Bij deze dus de tip, bezoek je een grote Franse stad kijk of er een Repettovestiging is en ga even langs.

Tijdens mijn bezoek aan Lille bezocht ik uiteraard de Repetto vestiging . dit keer was de etalages niet zo spectaculair vanwege de uitverkoop. Wat er wel in de etalage stond, was een nieuw model schoen met een bijzonder aparte hak namelijk die van een ballerinabeen met spitze.

IMG_3725

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s