Ricard komt met nieuwe smaak

Het beroemde Franse merk Ricard, van het evenberoemde gele anijsdrankje, heeft een een nieuwe smaak op de markt gebracht, ‘Ricard Plantes Fraîches’. Als basis is het het bekende anijsdrankje gebleven, maar met toevoegingen van onder andere dille en salie, Plantes Fraîches zoals de Fransen dat zo mooi zeggen.

Deze Plantes Fraîches zijn lokaal geteeld in de Haute-Provence op de zonnige percelen van het Valensole-plateau, een land van aromatische planten. Het drankje wordt geleverd in een groene fles en het altijd zo blauw-witte etiket is ook ‘vergroend’.

Het nieuwe aperitief is gelanceerd in een prachtige krat, ontworpen door het Parijse ontwerp/designbureau 5 • 5. Wanneer je de fles verwijderd uit het kratje ontstaat er een mooi opberg ‘mandje’ om potjes kruiden in te zetten.2018-ricard-plantesfraiches-lifestyle.jpgHet ontwerp/designbureau 5.5 ontwikkelt voor nog een aantal mooie merken van Franse bodem allerlei producten. Zo ontwikkelde ze vorig jaar ook voor Ricard dit leuke draagmandje. Het doet mij denken aan het draagmandje voor melkflessen wat wij vroeger thuis hadden. Maar deze vind ik leuker en zou ik dan ook graag in mijn bezit willen hebben. Leuk voor op de zomerse aperitieftafel.2017-ricard-pannier-a-verres-produit07.jpgVoor meer info: https://www.5-5.paris/fr/ 

Fotografie: 5.5 Paris

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s