Nieuw boek Perry Taylor; Le Selfie Gascon

Voor mij ligt het nieuwe boek van Perry Taylor; Le Selfie Gascon. Het is zijn derde boek alweer. Perry is een geboren Engelsman die al jaren woonachtig is in Z-W Frankrijk. De bewoners en hun gewoontes zijn een bron van inspiratie, welke Perry in zijn tekeningen voorziet van een subtiele dosis Engelse humor.

selfie-gascon-pages1selfie-gascon-pages2

Veel van de tekeningen zijn ook te verkrijgen in poster formaat en op kaarten. Het werk van Perry Taylor is ook te zien tijdens Jazz in Marciac van 27 juli t/m 13 augustus en op Chateau de Lavaredens (Gers en Gascogne) van 9 juni t/m 9 september.

selfie-gascon-pages3selfie-gascon-pages4

Het boek is te bestellen voor 29,- euro via link http://perrytaylor.fr/en/home/332-le-selfie-gascon.html

Kijk vooral ook op zijn website: http://perrytaylor.fr/en/

selfie-gascon-pages5selfie-gascon-pages6

Dank je Perry voor dit leuke tekeningetje in je boek Le selfie Gascon.

IMG_5661.JPG

 

Auteur: Mireille den Hartog

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

3 thoughts

    1. Geen dank Caroline. Het is weer een super leuk boek geworden met hilarische tekeningen en de nodige humor. Veel ook herkenbaar. Succes met de verkoop van het boek en de vele exposities. Groetjes Mireille

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s