Regenachtig dagje Medoc

Blogartikel van mijn blog http://www.engirondeblog.wordpress.com met overdektemarkt in Soulac en aspergesboer in Hourtin

En Gironde

Het is druilerig weer vandaag, zeg maar gewoon hondenweer. Ik had mijn Aigle regenlaarzen wel mee kunnen nemen. Omdat ik toch het een en ander op de planning heb staan om te gaan ondernemen vandaag gaan we toch maar op pad. We rijden vanaf Carcans richting Hourtin. Daar gaan we heerlijk verse asperges halen. Deze kweker heeft naast asperges ook nog aardbeien en in het najaar appels. Wanneer je vanaf Houtin richting Soulac rijdt kom je er langs. We kopen een kilo en rijden verder naar onze bestemming Saint Vivien de Medoc.

Daar aangekomen is de rommelmarkt een trieste vertoning, er staan maar drie stalletjes. We stappen maar niet uit en besluiten om door te rijden naar Soulac-sur-Mer. We bezoeken daar de overdekte markthal en we eten een heerlijke lunch in één van de restaurants aan de boulevard. Na ons buikje weer rond gegeten te hebben gaan we weer en…

View original post 202 woorden meer

2 reacties op ‘Regenachtig dagje Medoc

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s