Grandi Vini Amersfoort, een Italiaanse wijnzaak met een Frans tintje. 

Grandi Vini Amersfoort, wijnwinkel Grandi Vini, Amersfoort

Sinds afgelopen weekend (16 maart 2019) zit er op de Utrechtseweg in Amersfoort de wijnzaak Grandi Vini. Wanneer je de naam van deze wijnwinkel hoort, denk je niet meteen aan Frankrijk, maar meer aan Italië. Dat klopt ook, want ze verkopen overwegend Italiaanse wijn.

Maar ze brengen toch ook een aantal leuke Franse wijnen voor elk budget. Je kan bij Grandi Vini terecht voor een wijn onder een tientje, maar je kan ook een Grand Cru uit de Bordeaux kopen voor een paar honderd euro.

Voor elk wat wils dus en ze bieden witte, rode en rosé wijnen. Zo hebben ze onder andere de rosé Chateau de Beaupré die op het Élysée in Parijs geschonken wordt. En staat de Miraval rosé in het schap, de rosé uit de Provence met als eigenaar Brat Pitt. Deze laatste twee feiten waren de aanleiding om Grandi Vini toch te vermelden op Van Franse bodem. Grandi Vini, een Italiaanse wijnzaak met een Frans tintje.

Grandi Vini | Utrechtseweg 62 | Amersfoort

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s