Een stukje Frankrijk in Nederland

Voor een stukje Franse sfeer hoef je niet helemaal naar La Douce France af te reizen, want in Sevenum zit Gasterie Lieve Hemel. Een chambre d’hôte, gevestigd in een boerderij uit 1895, met blauwe luiken, een grindpad en de nodige lavendelstruiken. Franser kan je het niet hebben. De bistrostoelen en tafels staan al uitnodigend op de gasten te wachten. Wanneer je dan ook nog in je ooghoek een 2CV ziet staan, kan het helemaal niet meer stuk met die Franse sfeer.

De Gasterie heeft 5 kamers, die heel toepasselijk wijngerelateerde namen hebben gekregen, zoals Pinot Noir en zijn ingericht met zowel nieuwe als brocante meubelen.

Daarnaast heeft Gasterie Lieve Hemel nog 2 appartementen voor 6 en 4 personen. Je kan er 5 dagen in de week een heerlijke table d’hôte nuttigen in de Bistrobar. Er wordt gekookt met een Frans plattelands tintje en met regionale producten.

Gasterie Lieve Hemel biedt geweldige slaaparrangementen aan, zoals de 2CV BLUE. Met dit arrangement kan je Frans Limburg verkennen in een blauwe eend. Je krijgt dan een heerlijk gevulde picknickmand mee en brocantetips om de omgeving van Frans Limburg te ontdekken.

Naast slapen en eten kan je op dit ‘Franse’ domaine ook wijn drinken en kopen. Want er is een wijnwinkel en wijnbar aanwezig. Via de wijnwebshop kan je die heerlijke wijnen van Hemelse Wijn ook nog eens bestellen.

Voor meer info kijk op gasterielievehemel.nl

 

2 reacties op ‘Een stukje Frankrijk in Nederland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s