Frans Ontbijt op Bed service

Heb je iets te vieren en wil je dat die dag Frans begint, bestel dan eens een ontbijt bij Frans Ontbijt op Bed. In pak, met feeststrik en getooid met zijn Franse alpino staat Peter de Barbanson dan op de stoep met een dienblad vol lekkers die hij vervolgens of op bed serveert of helemaal op de eettafel opdekt compleet met servies, glaswerk etc. Het is maar wat je wilt.

FBF_Delicieux0698

Na jaren een eigen Délifrance zaak gehad te hebben besloot Peter om de bezorgservice Frans Ontbijt op Bed verder uit te bouwen. De ontbijtservice is vooral in het Gooi/ regio Utrecht/ Midden-Nederland actief en er zijn meerdere ontbijtvarianten van Original tot aan Grand Luxe. Aan de kinderen is ook gedacht met een speciaal Kinderontbijt en Champagne, een bloemetje etc. kunnen worden bijbesteld. Het brood en de croissants komen van Délifrance. Wat verder nodig is voor het desbetreffende ontbijt wordt dagvers ingekocht. 

Het basisontbijt komt in een doos, alle andere ontbijten worden aan tafel geserveerd. Aanschuiven en genieten maar!

Weten of de Frans Ontbijt op Bed bezorgdienst ook bij jou in de buurt levert? Kijk dan op fransontbijtopbed.nl of bel: 06 53 944 754 (Peter de Barbanson)

Een reactie op “Frans Ontbijt op Bed service

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s