Conceptstore Babette in Bordeaux

Naast de Foodhal ‘La Boca’ en het net nieuwe Méca aan de quai de Paludate in Bordeaux, zit de Conceptstore Babette. Het is onderdeel van het Hilton Hotel dat er pal naast zit. Zo ontbijten de hotelgasten van het Hilton hier met eieren, aardappelen, worstjes, vleeswaren, kaas, gebak, brioche à la praline (♥) en zelfs … wafels! Na zo’n stevig ontbijt heb je genoeg energie om de leuke stad Bordeaux verder te bezoeken.

Het restaurant is groots en hoog met hanglampen als decoratie. Het oogt hip en modern en er staan veel tafels met banken en comfortabele stoelen. De keuken is volledig open, zodat de gasten de voorbereidingen van het eten live kunnen zien. Hier wordt onder andere rundvlees gegrild en risotto met eekhoorntjesbrood gemaakt. Mis vooral niet de selectie van rijpe kazen van de Maison Deruelle, een van de beroemdste kaaswinkels in Bordeaux en als dessert, probeer hun crème brûlée met vanille.

Na het eten kan je een blik werpen in  verschillende kleine hoekjes waar je leuke hippe spulletjes kan kopen zoals espadrilles, opschrijfboekjes en plantjes. 

Conceptstore Babette | 207 quai de Paludate | Bordeaux | Babette 

IMG_8008

2 reacties op ‘Conceptstore Babette in Bordeaux

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s