Nieuw: Franse beauty experience boutique Chez L’Élite Amsterdam

De beauty experience boutique Chez L’Élite heeft haar deuren nog maar net geopend in Amsterdam. Het is met recht een experience boutique want je kan er naast make-up- en parfumadvies, persoonlijk huidadvies op maat krijgen en je kan je heerlijk laten verwennen in de city-spa met loungeruimte. Bij Chez L’Élite wordt je behandeld als een VIP en dat alles met uitsluitend Frans georiënteerde cosmeticaproducten. 

USS4PS7C.jpeg
Deze nieuwe Franse hotspot is gevestigd aan de Van Baerlestraat 12, tegenover de P.C. Hoofdstraat. De gasten worden meegenomen op een onvergetelijke reis vol schoonheid, exclusiviteit en luxe. De architecten van deze boutique vonden hun inspiratie aan het Franse hof, in het weelderige aristocratische tijdperk van Lodewijk XVI, waarin alles om luxe draaide. Een tijdperk waar luxe in de meest brede zin van het woord werd weerspiegeld; verbluffend, gracieus, welvarend en oogverblindend.

191211-07-SMALL.jpg

Dat begint al bij de entree, een mysterieuze en innovatieve feature zone, waar de gasten op een bijzondere en mysterieuze manier welkom worden geheten. De nieuwsgierigheid wordt geprikkeld, alvorens de make-up room te betreden. Hierin is een keur aan gerenommeerde cosmetica huizen vertegenwoordigd, waaronder Chanel en Dior, maar bijvoorbeeld ook Serge Lutens maquillage.

1pbM_ajI.jpeg

Via de pop-up room kan men onder het genot van een heerlijke kop koffie of een verfijnd glas champagne advies krijgen over parfum en wordt de aankoop mooi verpakt in een prachtige Chez L’Élite boutique giftbox. 

tOea1ZlJ.jpeg

De hierna aansluitende ruimte is omgetoverd tot een professionele skin-care room, waarin merken als Valmont en Sisley tot Guerlain en Helena Rubinstein zijn toegevoegd. In de speciaal gecreëerde adviser-room wordt het beste huidadvies gegeven.

Helemaal op de bovenverdieping bevindt zich de city-spa met loungeruimte, waar gasten zich heerlijk kunnen laten verwennen en kunnen ontspannen.

Wanneer je Chez L’Élite voor de eerste keer bezoekt nemen de gastvrouwen je graag mee  op een luxueuze en inspirerende “Tour De Boutique” en vertellen zij je graag over de mogelijkheden.

Chez L’Élite | Van Baerlestraat 12 | Amsterdam

Fotografie: Studio de Nooyer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s