Franse hotspot: Quicherie Lalaloes in Kampen voor ontbijt en lunch

In deze kleine quicherie, waar je kunt ontbijten en lunchen, is er oog voor detail en aandacht voor elkaar. Sinds 20 mei 2017 heeft Loes haar eigen kleine quicherie genaamd Lalaloes aan de Broederweg 11 te Kampen. Loop er eens naar binnen en de geur van croissants, quiches, taartjes, macarons, palmiers, soep, stoof en salade, met huisgemaakt brood komt je tegemoet. En alles heeft een Franse insteek. Hoe kan het ook anders als je man uit Frankrijk komt. Er wordt voornamelijk gewerkt met biologische- en/of streekprodukten.

Zo gebruiken ze meel van de molen, eitjes uit Kampen, melkprodukten van Erf1 en groenten en fruit van de markt. De koffie wordt met de hand opgeschonken en vergezeld van een stukje huisgemaakte clafoutis.

Er is biologische thee, onder andere uit Frankrijk van ‘Nature et Découvertes’ en lekkere Franse limonade (le Moulin). Ook kun je genieten van verse sapjes of een shake met vers fruit. Tijdens dit heerlijke genieten kan je luisteren naar Franse plaatjes die er gedraaid worden. Het oog wil ook wat, dus hangt er (lokale) kunst van wisselende kunstenaars tussen de portretten van vijf Franse beroemdheden die een vaste plek hebben aan de muur.

Hier kom je even tot jezelf en kan je de Franse sfeer opsnuiven. En voor wie een praatje wil maken (in het Frans); daar houden Loes en haar man ook wel van!

Lalaloes | Broederweg 11 | Kampen | Website

 

2 reacties op “Franse hotspot: Quicherie Lalaloes in Kampen voor ontbijt en lunch”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: