Tour de boutique tijdens opening beautystore Chez L’élite

Chez L'élite Amsterdam

’s Avonds, even na zessen, kwam ik aan bij de nieuw te openen cosmetica boutique Chez L’élite in de van Baerlestraat in Amsterdam. De buitenkant van het pand is mintgroen geschilderd en daarom een opvallende verschijning tussen de rest. De etalage is niet echt heel erg uitgesproken en ik denk dat wanneer je er overdag langsloopt je niet weet en in de gaten hebt wat zich daarbinnen voor moois bevindt.

Want binnen wordt je overdondert door luxe en exclusiviteit. De grote ruimte is opgedeeld in 4 compartimenten. Bij binnenkomst wordt je ontvangen door gastvrouwen in de innovatieve feature zone. Hier ontdoe je je van de hectiek van de stad. Daarna kom je in de make-up, parfum en lounge rooms. De ruimtes stralen luxe en exclusiviteit uit en zijn geïnspireerd op de vervlogen tijden aan het Franse hof. De boog van de Arc de Triomph komt meerdere keren terug en is aan de ene kant of knal rood of goud.

Aan het eind van de ruimte bevindt zich een kleine lounge-hoek, waar je op je gemak tijdens het make-up- of geuradvies, een kopje thee of koffie kunt nuttigen, of zelfs een glas champagne. Met een trap ga je naar boven en kom je in de speciaal gecreëerde adviser-room waar je het beste huidadvies krijgt van één van de gastvrouwen. Daarnaast bevindt zich de city-spa waar je je heerlijk kunt laten verwennen en kan ontspannen.

Maar waar het natuurlijk allemaal om draait, zijn de prachtig mooie merken die Chez L’élite voert. Denk aan de Franse merken als Dior, Chanel, Sisley, Guerlain, Boucheron en Yves Saint Laurent. Merken met een verhaal en een prachtige historie. Zo kreeg ik het mooie verhaal te horen over de doppen van de Sisley Eau de soirparfum. Die kan je namelijk gebruiken als ring voor je sjaaltje of als servetring tijdens het kerstdiner. Dat krijg je allemaal mee als je bij Chez L’élite binnen bent. De gastvrouwen nemen je graag mee op een luxueuze en inspirerende “Tour De Boutique”.

Bij het verlaten van Chez L’élite kreeg iedere gast nog een mooi gevulde goodie-bag mee met daarin onder andere kleine luchtjes van Dior en Chanel. Even het luxe en exclusieve gevoel krijgen in een notendop. Voor de echte grote belevenis moet je echt een keer bij Chez L’élite langsgaan.

Chez L’élite | Van Baerlestraat 12 | Amsterdam | website is nog in de maak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s