De Franse favorieten van Maurien (Een lust voor het oog)

Bonjour, ik ben Maurien Beyhum, blogger van een lust voor het oog en lichtadviseur (www.beyhum.nl).  Mireille heeft mij naar mijn Franse favorieten gevraagd. Uiteraard veel overeenkomsten met die zij al genoemd heeft, maar hier mijn lijstje: 

Chanel parfum

Klassiek en tijdloos. Spray ik Chanel op (ik heb verschillende varianten) dan voel ik me gelijk anders. All time favorite. 

coco_edp_2.jpg

The good year; film

Een engels-franse film met Rusell Crowe en Marion Cotillard, die ik niet vaak genoeg kan zien. Uitstappen uit de rat race en een wijngaard gaan beheren in het Zuiden van Frankrijk. Wat een heerlijke film én muziek. Helemaal in sfeer.

71VLABgcsHL._SY606_.jpg

DCW éditions licht

Als lichtadviseur werk ik met heel veel merken uit alle landen. Uit Frankrijk is DCW éditions wel mijn favoriet. Lampe gras met zijn industriële uitstraling maar ook here comes the sun waar ik alleen al van de naam vrolijk van wordt.

dcwe_hcs_img01.jpg

Place des Vosges

Mijn “achtertuin”. Ik heb een paar jaar met mijn partner in de wijk Le Marais in Parijs gewoond. Omdat de Fransen klein wonen (25m2) moet je wel naar buiten. Place des Vosges was mijn achtertuin en daar kon je mij vinden liggend op het gras genietend van Parijs en de buitenlucht.

place des voges kopie.jpg

Zwarte ballerina 

Elegant en tijdloos. Past onder een broek maar ook onder een jurk. Deze heb je gewoon nodig in je schoenenkast! 

Schermafbeelding 2020-02-24 om 15.57.31

Wil jij ook een keer met je Franse favorieten (spullen) in deze rubriek? Stuur dan een mail naar vanfransebodem@gmail.com of bel 06 1461 83 66 en laat ons weten wat jouw 4 of 5 favorieten Franse ‘producten’ zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s