De 5 Franse favorieten van Daniëlle (Leven in Frankrijk)

In deze rubriek geen recepten of gerechten, maar spullen die je dagelijks gebruikt, waar je mee leeft, die je mist als je ze niet meer hebt of kwijt bent, spullen die bij je horen.

Deze keer de 5 Franse favorieten van Daniëlle Wiersema. Al jaren komt ze in La Douce France. De inspiratie die ze daar opdoet kan ze heel goed gebruiken voor het magazine Leven in Frankrijk want voor dat blad is ze marketingmanager. Daarnaast is ze uitgever van het Duitstalige Frankreich Magazin.

Calendula badgel

Voor mijn zoontje deze heerlijk ruikende gel op biologische basis. Elke keer als hij uit bad komt en ik ruik deze gel dan waan ik mij een beetje in Frankrijk. En heel gunstig het prikt niet in de ogen.

18-klobb_gel-lavant_flacon_500mlcont_3_test_0

Lavendel van de markt voor in de kledingkast!

lavendelbosje

Vanessa Bruno Cabas tote bag

Een heerlijke tas die je zowel netjes kan gebruiken naar kantoor maar ook heel goed meekan naar het strand. Hij is er in vele kleuren en heel handig in dit natte landje, hij is waterproof.

Schermafbeelding 2020-03-02 om 22.22.22.png

Crème Baume Réparateur au Miel

Deze crème gebruik ik dus echt voor alles! Kloofjes op je elleboog of een droge huid smeer deze super Baume Réparateur au Miel en het is als sneeuw voor de zon verdwenen.

DSx6fFMW0AAfSH0

Groetenbouillonblokjes van Knorr

Deze makkelijke groetenbouillonblokjes van Knorr. Ik koop ze groot in en gooi ze door al mijn pastasauzen en ratatouilles. De geur alleen als is een feestje.

Unknown

Wil jij ook een keer met je Franse favorieten spullen in deze rubriek? Stuur dan een mail naar vanfransebodem@gmail.com of bel 06 1461 83 66 en laat ons weten wat jouw 4 of 5 favorieten Franse producten zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: