De 5 Franse favorieten (regio’s) van Michel (Frankrijkhuis.nl)

In deze rubriek geen recepten of gerechten, maar Franse spullen die je dagelijks gebruikt, waar je mee leeft, die je mist als je ze niet meer hebt of kwijt bent, spullen die bij je horen. Dit keer de 5 Franse favorieten (regio’s) van Michel Leijen, eigenaar van Het Frankrijk Huis.

Michel is sinds 1981 actief in het toerisme richting Frankrijk (FTS – Frantour – Touralp) en vanaf 1994 actief met reisorganisatie Het Frankrijk Huis. Ze helpen klanten aan een bijzondere vakantie in Frankrijk. Het verzorgen van maatwerk wintersportvakanties in de Franse Alpen is het grootste onderdeel van hun werk. Sinds midden jaren ’80 komen ze elke winter één of meerdere keren in de Franse skigebieden. Deels voor werk en deels (een groot deel) om te skiën. Tenslotte moeten ze weten wat ze verkopen, toch? En dit ook tot groot genoegen van vriendin Lizzy die net zo gek is op skiën als Michel. Tot hun favoriete skigebieden behoren het minder bekende Arèches-Beaufort en Pralognan-la-Vanoise en de grotere gebieden Serre Chevalier en Tignes & Val d’Isère. Door de jaren heen hebben ze in de bergen een groot netwerk opgebouwd waar ze hun informatie over de nieuwste ontwikkelingen mee bij houden en hun klanten mee informeren.

De 5 Franse favorieten regio’s van Michel

Wintersport in Sainte Foy

Sainte Foy DSC_7272.jpg

Nationaal Park de Queyras, prachtig verscholen natuurgebied in de zuidelijke Alpen

Saint-Veran Queyras.jpg

Fietsen langs de nieuwe fietsroute GT20 op Corsica

noname (2).jpg

Met de cabrio langs de vulkanen in de Auvergne

Auvergne Puy Mary L 183 CRT Auvergne.jpg

Het eiland Guadeloupe, ver weg, tropisch én toch ook echt Frans.

20140510_041835.jpg

Meer info: www.frankrijkhuis.nl

Wil jij ook een keer met je Franse favorieten spullen, films of regio’s in deze rubriek? Stuur dan een mail naar vanfransebodem@gmail.com of bel 06 1461 83 66 en laat ons weten wat jouw 4 of 5 favorieten Franse producten zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s