Frans Koken met Van Boven (Coq au vin)

Met veel plezier keek ik altijd naar het kookprogramma Koken met Van Boven van Yvette van Boven. Haar ongedwongenheid en doe maar lekker makkelijk vond ik altijd heerlijk. Ik zocht haar filmpjes op You Tube weer eens op en selecteerde voor Van Franse bodem een paar lekkere “Franse” recepten zoals hieronder de Coq au vin. Ik zou zeggen, lekker kijken en misschien maak jij binnenkort wel dit heerlijke gerecht. Erg lekker met vers stokboord.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s