Stijlvol in de luiers, het Franse luiermerk JOONE

Als ik nog kleine kinderen gehad zou hebben dan zou ik zeker een doosje van deze hippe luiers besteld hebben want ze zijn te leuk, vooral de streepjes spreken mij aan. Ik heb het over het jonge Franse luier- (baby)merk JOONE. Ze bestaan sinds 2017, hebben ambitie en willen met hun gezonde luiers, biologische baby- en mama-verzorgingsproducten en textiel de wereld gaan veroveren. Een echt made in France bedrijf gevestigd in Parijs. 

kraamset_joone €149,90

Om het al die jonge werkende ouders gemakkelijk te maken kan je een maandelijks opzegbaar luierabonnement afsluiten. De gezonde en verantwoorde luiers worden bij jou thuis afgeleverd. Hiermee wordt het je niet alleen gemakkelijk gemaakt, maar wordt er ook een stap uit de productieketen gehaald, om ook hier duurzaamheid voorop te zetten. Het abonnement is geheel vrijblijvend waarbij de leveringsfrequentie, printjes en maat naar behoeften aan te passen is. Je kan je abonneren op verschillende sets die je ook heel gemakkelijk cadeau kunt geven aan een zwangere vriendin bijvoorbeeld.

Naast luiers met leuke printjes als streepjes, stukjes watermeloen en flamingo’s biedt JOONE ook biologische verzorgingsproducten voor de mama en hebben ze een chique textiellijn bestaande uit leuke rompers, badcapes en hydrofiele doeken. Kortom, alle musthaves voor ouders en ouders in spé, gemaakt van natuurlijk en gifstofvrij materiaal. 

antistriaeset-joone

JOONE maakt supergezonde luiers, wat inhoudt dat ze geen ftalaten, chloor, latex, glyfosaat, parabenen, geurstoffen, lotion, hormoonontregelaars en fenoxyethanol bevatten. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat ze goed absorberen en dat doen ze. De luiers bestaan uit superabsorberend materiaal met verschillende lagen plantaardige cellulose en hydrofoob weefsel om een beschermende barrière te creëren.

hydraterendemelk-joone

Alle JOONE producten worden in Frankrijk vervaardigd op locaties die dezelfde normen en waarden delen. De supergezonde luiers zijn inmiddels verkozen tot de nummer 1 luiers van Frankrijk en sinds eind 2019 zijn alle JOONE producten ook in Nederland verkrijgbaar. 

Ik ben benieuwd wanneer de eerste winkel van JOONE verschijnt in het straatbeeld want de producten die zijn leveren zijn allemaal te leuk.

Kijk voor meer info over dit jonge Franse bedrijf op jooneparis.nl

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s