Frankrijk, Franse favorieten
Een reactie plaatsen

De 5 Franse favorieten serviesonderdelen van Marjorie

In deze rubriek geen recepten of gerechten, maar Franse spullen die je dagelijks gebruikt, waar je mee leeft, die je mist als je ze niet meer hebt of kwijt bent, spullen die bij je horen.

Deze keer de 5 Franse favorieten serviesonderdelen van Marjorie Gosen uit Frankrijk. 

Marjorie: Bonjour! Brocantes… heerlijk om over te slenteren en te snuffelen. En ohlala! De Emmaüs. Zonder enige kennis van zaken begon ik leuk serviesgoed te spotten. Met als enige voorwaarde dat ik het mooi moest vinden. En dan blijkt 90% van alles wat ik heb van Digoin Sarreguemines te zijn….De grote waterkan is mijn laatste vondst…. voor 3 euro bij de Emmaüs 👌 Als een kind zo blij.

IMG_6931

IMG_7609

IMG_7611

IMG_7607

IMG_7608

Wil jij ook een keer met je Franse favorieten spullen in deze rubriek? Stuur dan een mail naar vanfransebodem@gmail.com of bel 06 1461 83 66 en laat ons weten wat jouw 4 of 5 favorieten Franse producten zijn.

door

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s