De Franse favorieten van Saskia

In deze rubriek geen recepten of gerechten, maar Franse spullen die je dagelijks gebruikt, waar je mee leeft, die je mist als je ze niet meer hebt of kwijt bent, spullen die bij je horen.

Dit keer de Franse favorieten van Saskia Westbroek, een trouwe lezer en volger van deze website en rubriek.

Saskia: “Als echte Frankrijkliefhebber volg ik de FB-pagina en website Van Franse bodem met veel plezier. Het is ontzettend leuk om te lezen over de favoriete producten van verschillende mensen. Een jaar zonder vakantie in Frankrijk telt eigenlijk niet. Als baby ging ik al in de reiswieg (los) op de achterbank van de 2CV kamperen met mijn ouders en nu, 48 jaar later, is Frankrijk voor mij nog steeds de ultieme vakantiebestemming. Helaas ben ik er dit jaar nog niet geweest omdat ik het niet aandurfde. Gelukkig kon een vriendin die wel ging ook nog wat Franse favorieten voor me meenemen. Hopelijk ga je nog lang door met deze rubriek en met je Fb-pagina.”

Op nr 1 staan voor mij de producten van Caudalie. De eau de beauté is een echte aanrader maar ik ben ook dol op hun nieuwe geur Soleil des vignes.

Op 2 staan Franse tijdschriften. Ik koop er altijd stapels. De Avantages, Marie Claire, Marie France en de Franse Flow. Heerlijk ontspannend bladeren en wat lezen.

Op 3 staat de allerlekkerste sirop de citron van Pac. Gemaakt in de Provence en zo lekker. Helaas is deze niet overal verkrijgbaar.

Op 4 staat de Baume mains fleur d’olivier van La Corvète, een aangenaam ruikende zachte crème die ook heel erg fijn is als voetencrème. Als ik deze op doe ben ik altijd even terug in St-Remy-de-Provence waar ik hem voor het eerst kocht. 

Wil jij ook een keer met je Franse favorieten spullen in deze rubriek? Stuur dan een mail naar vanfransebodem@gmail.com of bel 06 1461 83 66 en laat ons weten wat jouw 4 of 5 favorieten Franse producten zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: