Artikel Leven in Frankrijk

Het is al weer een jaar geleden dat ik Cathelijne van Vliet, hoofdredacteur van het magazine Leven in Frankrijk, tegen kwam tijdens de 14 juli-receptie op de Franse ambassade in Den Haag. We hadden elkaar al meerdere malen gesproken over een artikel dat ik zou schrijven voor het blad. Het kwam er maar steeds niet van. Maar afgelopen januari moest ik toch echt aan de bak want mijn artikel zou in het septembernummer van dit jaar gepubliceerd gaan worden. En zo gezegd zo gedaan, er staat een prachtig artikel van mij in het magazine. De meeste beelden zijn ook van mijn hand. Bijna alle Franse hotspots hier in Nederland met een Franse eigenaar heb ik persoonlijk bezocht. Dat was leerzaam en uiteraard erg gezellig. Ik zou zeggen ga snel naar de winkel en haal daar het nieuwste nummer van Leven in Frankrijk en lees mijn artikel. En misschien komen we elkaar eens tegen bij een van die leuke Franse hotspots hier op Hollandse bodem.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s