Franse hotspot La Belle Excuse Nijmegen

Sinds begin juni van dit jaar is er een nieuwe Franse hotspot bij gekomen in Nederland en dit keer eens niet in de Randstad maar in Nijmegen. La Belle Excuse is een wijnbar en bistro ineen en een leuke bijkomstigheid is dat de eigenaar Frans is. Een bezoek brengen aan La Belle Excuse is een mooi excuus om te genieten van een goed glas Franse wijn, Franse kazen, charcuterie of een quiche Lorraine.

Na jaren in Frankrijk gewoond te hebben besloten de eigenaren Sébastian en Janneke een stukje Frankrijk naar Nederland te halen. Ze begonnen het importbedrijf Le Comptoir Français en haalde heerlijke Franse kazen, charcuterie, Fleur de sel en Franse wijn naar Nijmegen. Toen het pand, waar nu La Belle Excuse in gevestigd is, leeg kwam te staan waren ze er als de kippen bij. Hier konden ze mooi hun droom waarmaken en al die prachtige Franse producten serveren.

Heb je geen zin om de deur uit te gaan dan bestel je bij Le Comptoir Français de streekproducten én verschillende gerechten die in La Belle Excuse geserveerd worden – zoals kaasplateaus, quiches en zoete taarten.


La Belle Excuse | van ’t Santstraat 137 | Nijmegen | Website

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s