De Franse favorieten van Ronald

In deze rubriek geen recepten of gerechten, maar Franse spullen die je dagelijks gebruikt, waar je mee leeft, die je mist als je ze niet meer hebt of kwijt bent, spullen die bij je horen.

Dit keer de Franse favorieten van Ronald Bant van den Driessche.

Ronald: “Ja als fanatiek Gallofiel, heb ik natuurlijk ook zo mijn favoriete Franse spullen.
Kom al vanaf mijn 14de in Frankrijk, ben nu 67. Heb mijn dochters en echtgenote ook “partner in crime” gemaakt. Je kunt mij ’s morgens in een hyper Leclerc zetten en ’s middags weer ophalen en ik zal mij geen minuut verveeld hebben. Veel favoriete producten, maar de volgende gaan sowieso elk jaar weer mee. Knoflook, ratatouille, witte wijn, rode wijn en een kledingstuk van Blanc du Nil. Daarnaast limonadesiroop, kruiden van Ducros, snoep, madeleines, bakprodukten voor een flan. Bij het inpakken van de auto voor de vakantie, houden wij daar altijd rekening mee. Ach, ik geloof dat elke Gallofiel wel zo’n afwijking heeft.” 

Wil jij ook een keer met je Franse favorieten spullen in deze rubriek? Stuur dan een mail naar vanfransebodem@gmail.com of bel 06 1461 83 66 en laat ons weten wat jouw 4 of 5 favorieten Franse producten zijn.

Eén reactie op “De Franse favorieten van Ronald”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: