Frankrijk, Franse boeken, Franse muziektip
Een reactie plaatsen

De 5 Franse muzikefavorieten van Ria

Deze nieuwe rubriek is een vervolg op de populaire rubriek: De Franse favorieten van… Een rubriek waarin men beschreef welke Franse producten favoriet zijn. Eind 2020 deed ik een oproep voor deze nieuwe rubriek en het aantal inzendingen was ook weer net als bij de vorige rubriek overweldigend. Leuk om te zien en lezen wat de Franse muziekfavorieten zijn van anderen. Misschien herken je ze allemaal maar er zijn er misschien ook bij die je nog niet kende. Laat je inspireren en luister naar de Franse muziekfavorieten van Ria Scholte.

Yves Duteil : Mélancolie

Maitre Gims: J’me tire 

Manau: La tribu de Dana

M.Pokora: Tombé

Jean Ferrat: la Montagne

Wil jij ook een keer met je Franse muziekfavorieten in deze rubriek? Stuur dan een mail naar vanfransebodem@gmail.com  en laat ons weten wat jouw 5 favorieten Franse muzieknummers zijn.

Volg Van Franse bodem op FB en Instagram of geef je emailadres door via volg het blog voor nog meer Van Franse bodem tips.

door

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s