Café Brasserie Marie in Amersfoort

Mamie Amersfoort

Ik ben helemaal blij, eindelijk is er weer iets Frans bij mij in de buurt en wel in Amersfoort. Sinds 2 oktober zit er namelijk op de Utrechtseweg Café Brasserie Marie. Voor insiders: naast de prachtige bloemenwinkel Quino Damen. Ik had er al eens binnen gekeken maar toen moest er nog veel gebeuren en nu is het dan eindelijk open. En de geluiden zijn postitief. Zelf ben ik nog niet geweest maar dat gaat zeker komen bijvoorbeeld voor een heerlijke lunch met een steak tartare, Bouillabaisse, uiensoep, tounedos of poulet noir. En daarna een dessert zoals mille- feuilles en dan als afsluiter een lekkere kop koffie.

De foto’s die ik van Café Brasserie Marie via instagram voorbij zag komen waren in ieder geval veelbelovend. Ik ga er zeker een keer eten….dus Marie ik kom een keer langs en zal dan daarna op de website een recensie publiceren.

Voor wie met de feestdagen iets Frans wil, er kan al gereserveerd worden voor de kerstdagen want dan zijn ze in ieder geval open.

Voor nu kijk voor meer info op marieamersfoort.nl

Een reactie op “Café Brasserie Marie in Amersfoort

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s