Bistrobar Beaune Rozendaal

Wanneer je je horecazaak Bistrobar Beaune noemt, heb je denk ik iets met Frankrijk en wijn. Want de plaats Beaune ligt in Frankrijk en wel in de Bourgogne. En de Bourgogne is een geweldige wijnstreek. Op de wijnkaart bij Bistrobar Beaune staan dan ook mooie wijnen uit die streek maar ook uit de rest van Frankrijk en andere mooie wijngebieden van over de hele wereld. Op de spijskaart staan een aantal Franse klassiekers als steak tartare, côte de boeuf, chateau briand en millefeuille. Je kan er terecht voor de lunch want doordeweeks zijn ze al open vanaf 11.00 uur, in het weekend zelfs vanaf 10.00 uur.

foto’s: Bistrobar Beaune
Bistrobar Beaune en Ron Blaauw

De eigenaren van Bistrobar Beaune nemen je mee op reis want op de website staat “sta stil en reis”. Ze willen je laten ontdekken, verrassen en je zintuigen prikkelen. Dat doen ze met gedurfde smaakcombinaties, onbekende ingrediënten en mooie verhalen. En dat kunnen ze allemaal doen want niemand minder dan chef-kok Ron Blaauw is hun adviseur. Maar of de boys dat echt nodig hebben weet ik niet. Ze hebben namelijk naast deze nieuwe telg ook al Bistrobar Berlin en Bistrobar Bankoh, ook toppers en ieder met hun eigen karakter.

Bistrobar Beaune is te vinden aan de Beekhuizenseweg 1 in Rozendaal (ligt bij Arnhem)

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s