Brasserie Jules Rotterdam; het jongere broertje van Pierre

In Rotterdam hebben ze er al een tijdje een Franse hotspot bij. Met veel marmeren accenten en bruin leren banken waan je je bij Brasserie Jules, het jongere broertje van Pierre, in een Parijse brasserie. Met zachte Franse muziek op de achtergrond kom je helemaal in Franse sferen. Een blik op de kaart maak ons ook helemaal blij.

Zo kan je er terecht voor een Frans ontbijt en serveren ze de echte croque madame en monsieur. Als lunch nuttig je bijvoorbeeld een Franse uiensoep en het voorgerecht van je diner is een steak tartare om vervolgens een Magret de canard op je bord te krijgen. Een Creme brulee of een mooie kaasplank sluiten het diner af. Kortom we hebben er weer een heerlijke Franse hotspot bij in Nederland/ Rotterdam.

Brasserie Jules | Beursplein 33 | Rotterdam | www.brasseriejules.nl

Niet alleen in Rotterdam zijn leuke Franse eethotspots te vinden. Verspreid over heel Nederland kan je op veel plekken Frans eten nuttigen. Er zijn maar liefst meer dan 80 Franse restaurants, bistro’s en brasseries in Nederland.

Eén reactie op “Brasserie Jules Rotterdam; het jongere broertje van Pierre”

Plaats een reactie

Welkom op Van Franse bodem, een blog over allerlei leuke dingen op Frans gebied in Nederland. Denk aan Franse producten, films, boeken, restaurants, hotspots, tentoonstellingen en allerlei andere interessante Franse (uitgaan)tips!
Geniet en kom in Franse sferen.

Franse adressen in Nederland

Abonneren

Voer je e-mailadres hieronder in om updates te ontvangen.

Prenons contact

Leven in Frankrijk, het magazine in Nederland over het Franse leven.
Franrkijkboeken.nl, de site met alle boeken die iets Frans hebben
French food stories
Alles over de Franse keuken