Brasserie Jules Rotterdam; het jongere broertje van Pierre

In Rotterdam hebben ze er al een tijdje een Franse hotspot bij. Met veel marmeren accenten en bruin leren banken waan je je bij Brasserie Jules, het jongere broertje van Pierre, in een Parijse brasserie. Met zachte Franse muziek op de achtergrond kom je helemaal in Franse sferen. Een blik op de kaart maak ons ook helemaal blij.

Zo kan je er terecht voor een Frans ontbijt en serveren ze de echte croque madame en monsieur. Als lunch nuttig je bijvoorbeeld een Franse uiensoep en het voorgerecht van je diner is een steak tartare om vervolgens een Magret de canard op je bord te krijgen. Een Creme brulee of een mooie kaasplank sluiten het diner af. Kortom we hebben er weer een heerlijke Franse hotspot bij in Nederland/ Rotterdam.

Brasserie Jules | Beursplein 33 | Rotterdam | www.brasseriejules.nl

Niet alleen in Rotterdam zijn leuke Franse eethotspots te vinden. Verspreid over heel Nederland kan je op veel plekken Frans eten nuttigen. Er zijn maar liefst meer dan 80 Franse restaurants, bistro’s en brasseries in Nederland.

Eén reactie op “Brasserie Jules Rotterdam; het jongere broertje van Pierre”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: