Bijzondere tentoonstelling Foundation Louis Vuitton Parijs

Nog nooit eerder vertoond!!!

Werk van onder andere Picasso, Monet, Van Gogh, Matisse, Gauguin, Degas, Pisarro, Rousseau en Toulouse-Lautrec zijn samen bij elkaar te bewonderen in Parijs. Ze zijn te zien tijdens de tentoonstelling: Icônes de l’art moderne. La collection Chtchoukine. Chtchoukine was een liefhebber en verzamelaar van Franse moderne kunst. De collectie die nu te zien is in Parijs bestaat uit zowel Franse als Russische kunstenaars.

schermafbeelding-2016-10-23-om-13-56-41

De tentoonstelling is te zien tot 20 februari 2017 in de Foundation Louis Vuitton te Parijs. Het gebouw van de Foundation Louis Vuitton is op zich al een bezoek waard.

Meer informatie op: http://www.fondationlouisvuitton.fr/expositions/icones-de-l-art-moderne-la-collection-chtchoukine.html

Schermafbeelding 2016-10-23 om 13.57.36.png

Auteur: Mireille den Hartog

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s