Cahier de France en Gironde, kust tot wijn

Cahier de France

Het Cahier de France is een soort noteboekje, met een elastiek er om heen, waar je in kan schrijven, tekenen, kleuren, plakken enz. Voor een gedeelte is het boek al gevuld met plaatjes en kleine tekstjes over en van Frankrijk. Het zijn een soort aanzetten, inspiratiebronnen om het Cahier de France vervolgens naar eigen idee te gaan invullen.

Neem het Cahier de France lekker mee naar je vakantie bestemming in La Douce France en schrijf er je ervaringen, ideeën en tips in. Bewaar er bijvoorbeeld ook kaartjes, visitekaartjes en tickets in door ze vast te tapen.Het wordt een soort dag- annex plak- annex reisboek waar je, wanneer je thuis bent, weer even heerlijk in kan bladeren en herinneringen kan op doen. En als het Cahier de France nog niet helemaal gevuld is kan hij zo weer mee op de volgende vakantie naar Frankrijk. Bonne Chance! Vanaf 8 november 2016 te verkrijgen in de boekhandel.

Cahier de France | 14,95 | Nederlandstalig | 128 pagina’s | ISBN 978 949 219 9997

https://www.bol.com/nl/p/cahier-de-france/9200000059399469/?suggestionType=featured_product&suggestedFor=cahier%20de%20f&originalSearchContext=media_all&originalSection=main

Gironde, kust tot wijn

Een boek over hoe kan het ook anders de Gironde streek. Met het bezit van een mooi huis in de Medoc, een regio van de Gironde, kan het niet anders dan dat ik daar wel een boek over kan schrijven. Misschien gaat het wel iets te veel over de Medoc, want dat ken ik het beste, maar ik maak ook uitstapjes naar Dune de Pyla, Cap Ferret en Saint Emilion.

Gironde, kust tot wijn

Er komt ook het nodige beeldmateriaal in, zo’n 300 beelden worden verwerkt in het boek. Het aantal woorden wordt maar liefst 25.000. Het boek is opgedeeld in hoofdstukken: water, cultureel erfgoed, natuur- en wijngebieden, gastronomie, events en praktische info. Deze hoofdstukken hebben weer onderwerpen, zoals badplaats-architectuur, het dorp Saint Emilion, het recept entrecote bordelaise en de stad Bordeaux. Aan het schrijven ging de nodige research vooraf. Mede door het vele brochure- en folder-materiaal, dat ik kreeg via Gironde Tourisme in Bordeaux, is er veel up to date info in het boek verwerkt.

Het boek is onderdeel van de serie PUUR FRANKRIJK van uitgeverij Edicola. In deze serie zijn al Puur Côte d’Azur, Beleef Corsica en Anders Ardèche uitgebracht. Mijn boek is daar een mooie toevoeging bij. Samen met het Cahier de France en het 57 iconen van Franse bodem boek wordt dat al een aardige reeks aan “franse’ boeken bij Edicola. In december ligt het boek Gironde, kust tot wijn in de boekhandel.

Gironde, kust tot wijn | 19,95 | Nederlandstalig | 160 pagina’s | ISBN 978 949 219 9911

https://www.bol.com/nl/p/gironde/9200000059399445/?suggestionType=featured_product&suggestedFor=girond&originalSearchContext=books_all&originalSection=books

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s