Gratuit printables pour Noël

Wat is er nou leuker dan tijdens de feestdagen iets, wat jezelf gemaakt hebt, weg te geven. Nou ja, van jezelf. Een beetje dan, het gaat tenslotte om het idee. Koop bijvoorbeeld een pak roomboter kerstkransjes, gewoon in de supermarkt, of bij de plaatselijke bakker. Vervolgens koop je een mooie weckpot, natuurlijk van Franse bodem en wel van het merk Le Parfait. In mijn artikel over dit merk staat een recept van rillettes van eend. Dat kan je er natuurlijk ook in stoppen. Doe de koekjes in de pot en sluit hem af. Print, plak, knip en hang een label aan de pot en klaar is Kees.printables

Dat kun je natuurlijk ook doen met andere leuke geschenkjes, die je eventueel onder de kerstboom wilt leggen. De favoriet hier in huis is de Le Creuset koffiekop, of mok. Ze zijn er in drie maten en verschillende kleuren, dus voor elk wat wils. Met een leuk kaartje eraan van Franse bodem wordt het een persoonlijk geschenk.

printables

labels kerst

Klik op de link hierboven en de PDF opent zich. Print de PDF uit op A4 papier. Plak deze op karton met fotolijm. Laat even drogen. Snijd of knip dan de afbeeldingen mooi uit met een scherp mesje of schaar. Maak er een gaatje in en schrijf er een leuk, lief of aardig berichtje op. Veel plezier met geven! Joyeux Noël!

printables

 

IMG_1736

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s