Frankrijk
Een reactie plaatsen

Franse muziektip van Loes

Deze muziektip komt van Loes de Zeeuw: Johnny Hallyday met Quelques cris!

Loes: “Bijna 20 jaar geleden liep ik op een bovengronds metrostation in Parijs toen ik dit nummer hoorde knallen. Het raakt me nu nog steeds, wat een kracht zit er in dit nummer. Tegenwoordig zoek ik dit nummer vaak op, op YouTube, dan pak ik de clip waar hij optreedt onder de Eiffeltoren, prachtig om te zien en prachtig om te horen”.

Ook met jouw Franse muziektip in deze rubriek? Mail naar vanfransebodem@gmail.com

Gepost in: Frankrijk

door

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s