Zoete Franse broodjes halen bij Brioche Amsterdam

Sinds 1 oktober van 2022 zijn ze open… Brioche Amsterdam aan de Bilderdijkstraat 164 in Amsterdam. Van woensdag tot en met zondag kan je dagelijks een heerlijk luchtig broodje kopen in vele smaken zoals de zoete gezouten karamel brioche, maar ook hartige varianten met pastrami of zalm.

De eigenaren, beide Frans en komend uit Parijs waren op zoek naar vernieuwing en waar kan dat beter dan in Amsterdam. De één jurist en de ander sales medewerker hielden het voor gezien en vonden dat het roer om moest. Ze togen naar Amsterdam en kwamen op het idee om iets te gaan doen met brioche, Brioche in Amsterdam was geboren.

In combinatie met een heerlijk kop koffie kan je de dag niet beter beginnen. Een brioche heeft een fluweelzachte structuur en door de grote hoeveelheid boter is het heel smeuig. Ja kan ze nu dus kopen in Amsterdam aan de Bilderdijkstraat 164 van woensdag t/m vrijdag om 7.30 -16.30 uur en zaterdag en zondag van 9.00 uur -17.00 uur bij Brioche Amsterdam.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s