Baguetterie Eindhoven voor een kop koffie met stokbrood

Sinds oktober vorig jaar (2022) is in de Brabanste stad Eindhoven Baguetterie gevestigd. Een nieuw avontuur van Claire Kruijsen. Zij runt al een aantal jaren de geweldige Frans georiënteerde Brasserie Bellevue. Maar naast Bellevue wilde Claire meer zoals ze zelf schreef op haar Instagram: Een petieterig zaakje met een Franse uitstraling waar je heerlijk belegde baguettes, zoete lekkernijen, koffies en smoothies kunt komen afhalen. Dit dus. En het kwam er. Je kunt er een croissant halen maar ook een stokbrood geitenkaas, carpaccio of tonijnsalade. In de zomer is er een heel klein terras. Het stokbrood komt van Vanmenno.

Vanaf maart dit jaar gaat de Baquetterie ook bezorgen dus dat is goed nieuws voor de Eindhovenaren. Elke dag open behalve op zondag vanaf 8:00 uur.

Baguetterie | Kleine berg 41a | Eindhoven | baguetterie.net

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s