Coeur de Beurre Eindhoven viert 1-jarig bestaan

Wie jarig is geeft een feestje, toch? En helemaal als je je 1-jarig bestaan kan vieren. Dat doet dus de Franse patisserie Coeur de Beurre in Eindhoven. Op zaterdag 28 september vanaf 11.30 uur is iedereen van harte welkom om de eigenaresse van harte te feliciteren en samen met haar te proosten op het 1-jarig bestaan met een crêpe en een glaasje bubbels en nog veel meer.

In de vitrine van de patisserie Coeur de Beurre liggen onder andere smeuïge chocolade bites & taartjes met verse karamel, luchtige Franse soesjes gevuld met citroencrème en framboosjesroom, bramen taartjes, chocolat eclair en citrus cake. Alles met liefde & zoveel meer gemaakt.

Kom dus op zaterdag 28 september naar Eindhoven en vier het 1-jarig bestaan mee en feliciteer Zoe met haar jarige Coeur de Beurre.

Strijp-S || Torenallee 625 | 5617 BS Eindhoven | coeurdebeurre.nl

Waar precies? Op de hoek, tegenover Het Veem gebouw, bij de brug. Daar waar het groene gras op het raam zit met kabouters ertussen.

68583641_1221677324623330_499443866902986752_n

 

Auteur: Mireille den Hartog

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s