Frans koken met Van Boven (Terrine de campagne)

Met veel plezier keek ik altijd naar het kookprogramma Koken met Van Boven van Yvette van Boven. Haar ongedwongenheid en doe maar lekker makkelijk vond ik altijd heerlijk. Ik zocht haar filmpjes op You Tube weer eens op en selecteerde voor Van Franse bodem een paar lekkere “Franse” recepten zoals hieronder de terrine de campagne van de Franse chefkok Stéphane Reynaud.

Hoe maak je terrine de campagne? De Franse chefkok Stéphane Reynaud legt uit hoe je zelf terrine de campagne maakt, ook wel een boerenpaté genoemd. Dit recept komt uit de aflevering “Chef du Frikandel” van Koken met Van Boven waarin Yvette van Boven samen met Stéphane aan de slag gaat met restvlees: in Frankrijk veel gegeten maar in Nederland (nog) niet zo.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s