Kijken en eten tegelijk tijdens de film Julie&Julia

Kijken naar een leuke film en tegelijkertijd genieten van heerlijke gerechten? Dat kan met het concept cinemaculinair.nl. Je streamt een film en haalt de bijpassende gerechten uit de film op bij een restaurant in de buurt. De gerechten die je tegenkomt in de film krijg je dus ook op je bord.

Cinema Culinair is een succesvolle film en food experience die je onder andere in Rotterdam, Amsterdam, Gouda en Utrecht vindt. Op 9 januari 2021 staat de film Julie&Julia op het programma van Cinema Culinair en kan je bij Bird in Rotterdam een 7 gangen take-way diner ophalen.

Film Julie&Julia

De film Julie7Julia gaat over Julie Powells gespeeld door Amy Adams. Zij is haar saaie leventje spuugzat en is op zoek naar een uitdaging. Als ze het kookboek van de Amerikaanse tv-chef Julia Child gespeeld door Meryl Streep ”Mastering the Art of French Cooking’ in handen krijgt, besluit ze álle recepten uit het boek te koken.

Voor een kleine 3 euro stream je de film Julie&Julia en ga je genieten van heerlijke gerechten, deze kosten 39,95 euro per persoon. Onder andere een tong Meunière, Boeuf Bourguignon en een geweldig kaasplankje staan op het menu. Alle gerechten zijn genummerd en hebben een tijdcode, zodat je precies weet wanneer je de film moet pauzeren om de finishing touch aan het gerecht te geven.

Een andere geweldige feelgood film is Ratatouille. Het take away diner is onder andere op te halen in Den Bosch of Rotterdam. Kijk voor het volledige programma op cinemaculinair.nl

2 reacties op ‘Kijken en eten tegelijk tijdens de film Julie&Julia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s