Epicerie De Pijp (Amsterdam)

Er wonen in Amsterdam genoeg Fransen dus je zou denken, er is dan wel een Franse “supermarkt” oftewel een winkel waar je Franse producten kan kopen. Een Franse slager zit er wel en ook veel Franse patisserie-shops en bakkers, Auberge Jean et Marie hebben een kleine epicerie waar je onder andere heerlijk belegde broodjes kan krijgen maar een echte epicerie die was er nog niet in de hoofdstad.

Atilla Gokalp en Aïcha Merabi opende dit voorjaar in de Pijp op de Govert Flinckstraat 175 H, vlak bij de Albert Cuypmarkt, een epicerie waar je van alles kunt krijgen. Een website hebben ze nog niet maar op hun Facebook pagina krijg je goed een indruk welke producten ze allemaal verkopen.

Epicerie De Pijp | Govert Flinckstraat 175 H | Amsterdam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s