Kasteelvrouwe Emmy krijgt vervolg

Hoe gaat het met Emmy, haar kasteel in Frankrijk en Rutger? Het antwoord op die vraag is te zien in het vervolg op Kasteelvrouwe Emmy, waarvan de opnames in volle gang zijn. Wanneer de nieuwe afleveringen te zien zijn, maakt Omroep MAX op een later tijdstip bekend. 

Kasteelvrouwe Emmy

Emmy heeft een veelbewogen jaar achter de rug, met als dieptepunt een ernstig motorongeluk van haar zoon: een heftige en intensieve periode. Maar de eigenzinnige Emmy stopt nooit met nieuwe creatieve plannen maken om haar kasteeldroom in Frankrijk na te jagen.

Emmy: “Het afgelopen jaar was heel heftig. Het ergst denkbare gebeurde: mijn zoon kreeg een ernstig ongeluk en een onzekere tijd brak aan. Ik ben vaak heen en weer gereisd tussen Nederland en Frankrijk, om voor mijn zoon te zorgen én de restauratie van het kasteel zo goed mogelijk te begeleiden. Inmiddels liggen de onzekere tijden achter ons en heb ik enorm veel zin om aan de slag te gaan in mijn kasteel. Er zijn nog zoveel plannen, genoeg te doen!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s