‘Volg je droom’ Emmy Postma als Kasteelvrouwe Emmy (2)

Kasteelvrouwe Emmy

De avonturen van het charmante echtpaar Emmy (63) en Rutger, bekend van Ik Vertrek, zijn weinig mensen ontgaan. Het leek de ietwat chaotische Emmy zo leuk: een eigen kasteel in Frankrijk. Dat haar romantische ideaalbeeld haar zakelijke blik wat vertroebelde, bleek al snel na de aankoop van het kasteel. Het opknappen is een grotere klus dan gedacht, maar desalniettemin gaat Emmy onverschrokken door. Morgen deel 2 van Kasteelvrouwe Emmy, met voice-over door André van Duin, 20.30 uur bij MAX op NPO 1. 

Kasteelvrouwe Emmy

Aflevering 2 – dinsdag 7 juni om 20.30 uur bij MAX op NPO 1
Rutger is gearriveerd in Frankrijk en wordt gelijk met allerlei gebreken aan het kasteel geconfronteerd. Emmy heeft al maanden een kapotte wasmachine, daarom heeft Rutger een nieuwe meegenomen. Maar ook die blijkt niet te werken. Of zou het misschien met het stopcontact te maken hebben? Rutger gaat op zoek naar de oorzaak van het probleem. Emmy vindt ondertussen een fijn plekje in de tuin, om uit te kunnen rusten. In Nederland werkt Emmy nog parttime als verpleegkundige, Rutger is dan plaatsvervangend kasteelheer. Omdat Emmy het moeilijk vindt om haar twee werelden te combineren, besluit ze haar baan in Nederland definitief op te zeggen. In Frankrijk wil Rutger Emmy bij terugkomst verrassen. Hij koopt een maaier, om het gras te kunnen verzorgen. Maar dat blijkt een grotere uitdaging dan verwacht. Als Emmy arriveert, maakt ze de balans op. Hoe ligt het kasteel erbij?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: