Grootste Champagnesprookje van 26 t/m 29 mei in Amsterdam

Donderdag 26 mei opent het grootste Champagne sprookje van Nederland in het Rembrandtpark. Tot en met zondag 29 mei waan je je in een Frans paradijs. Op verschillende plekken is er livemuziek en entertainment. Je kan een spelletje Petanque spelen of een fles Champagne sabreren en tot die in de nacht speelt een Dj de zwoelste platen.

Anders dan andere jaren is er nu nog meer bubbels en muziek, zijn er hoogstaande Franse gerechten en proeverijen. Je weet wat ze in Frankrijk zeggen: Avec toi je suis moi. Met open armen en een gratis glas bubbels wordt je ontvangen tijdens de derde zomereditie: Avec toi je suis Fête.

Meer info en kaarten: website van Fete du Champagne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s