Grote Wijnshow verplaatst

De eerste editie van De Grote Wijnshow, oorspronkelijk gepland op de Kop Java, is verplaatst naar Jaap Eden Ijsbaan. Aanstaande vrijdag en zaterdag wordt deze grote wijnshow gehouden in Amsterdam.

Persbericht van De Grote Wijnshow (15 en 16 april)
Sinds een aantal weken verblijven in twee locaties op de Kop Java Oekraïense vluchtelingen. We hebben de afgelopen tijd met diverse instanties zoals De Regenboog Groep en Gemeente Amsterdam – Stadsdeel Oost nauw contact gehad en gekeken naar de mogelijkheden waarop De Grote Wijnshow zo min mogelijk inbreuk doet op de rust en het verwerkingsproces van de tijdelijke bewoners van Kop Java.

Tijdens De Grote Wijnshow vieren we feest. Feest rondom wijn en eten met muziek en een dansje. Supergezellig natuurlijk maar een te groot contrast met de situatie waarin de Oekraïense vluchtelingen in zitten.

In goed overleg met Stadsdeel Oost hebben we daarom besloten om De Grote Wijnshow te verplaatsen naar de Jaap Eden Ijsbaan.

We zijn dankbaar voor de gastvrije houding van de Jaap Eden Ijsbaan op deze korte termijn en waarderen de inzet van het Stadsdeel Oost.

Het team van Bacchus heeft bij de gemeente aangegeven dat wanneer er ook maar iets is dat wij kunnen doen om aan de opvang van vluchtelingen hier in Amsterdam bij te dragen, we daartoe meer dan bereid zijn.

We kijken ernaar uit jullie vrijdag en zaterdag te ontvangen.

Lees hier het oude artikel van de Grote Wijnshow

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: