Montmartre in Den Haag

Op 28 en 29 mei verandert het Lange Voorhout in een Haags Montmartre.
 
Haags Montmartre is dé kunst-, brocante-, lifestyle- en vintagefair van Den Haag waar je je even in het prachtige Montmartre van Parijs waant. Met kraamhouders uit binnen- en buitenland en de ruim honderdvijftig stands is het een gezellige drukte onder de statige bomen op het Lange Voorhout. Het programma wordt opgeluisterd door een aantal karikaturisten, een wedstrijd en Franse Muziek.  Kunst, vintage, antiek en meer deze markt is de plek voor de kunstliefhebber die opzoek is naar originele kunstwerken. De verscheidenheid aan kramen is zo groot dat er van alles tussen zit voor je. Van sculpturen tot schilderijen en van vintagespulletjes tot antiek.

Karikaturisten
Zoals het Montmartre befaamd is zijn er ook dit weekend diverse karikaturisten aanwezig. Noemenswaardig is Rembrandt van Gein. Wanneer je altijd al een echte Rembrandt hebt willen hebben kun je bij hem jezelf laten vereeuwigen. Bij alle karikaturisten kun je een gratis karikatuur laten vervaardigen. 

Kunstwedstrijd
Diverse Haagse Kunstschilders stellen dit weekend hun werk tentoon. Het publiek is de jury! Welk kunstwerk spreekt u het meeste aan?

Eten en drinken op zijn Frans 
Om de echte sfeer van Parijs te ervaren, kan een Franse crêpe niet missen. Geniet van deze lekkernij onder het genot van de mooiste Franse chansons. Zo waan je je binnen een no time op Montmartre. 


http://www.haagsmontmartre.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: