WINACTIE: 7,5 jaar Monsieur en Madame Siroop

7,5 jaar Monsieur en Madame Siroop met speciale WINACTIE

Het is al weer even geleden dat ik een blog heb gewijd aan Gerrit en Jolanda, beter bekend als Monsieur en Madame Siroop van https://delekkerstesiroop.nl. Inmiddels brengt dit siropenstel al weer meer dan 7,5 jaar, met heel veel enthousiasme, de lekkerste kwaliteitssiropen uit Frankrijk naar Nederland. Waar ze destijds begonnen met een tuintafeltje met daarop 8 verschillende smaken limonadesiroop en die verkochten op kofferbakmarkten, kom je de twee inmiddels in het hele land tegen waar ze op fairs en markten hun Franse kwaliteitsproducten aan de man of vrouw brengen. 

Het assortiment van Monsieur en Madame Siroop is steeds verder gegroeid. Ondanks dat de naam Monsieur en Madame Siroop anders doet vermoeden, staan er in de webshop al lang niet meer alleen Franse siropen en limonadegazeuses. Onder het mom ‘het beste van Frankrijk ook in Nederland’ zijn er bijvoorbeeld sprankelende, alcoholvrije bubbels aan het assortiment toegevoegd. En wat te denken van de wereldberoemde Moutarde de Dijon en Vinaigres van ambachtelijk mosterdmeester Edmond Fallot? Het volledige assortiment anijspastilles van Anis de Flavigny in die leuke, kleine blikjes met de afbeelding van de herder met zijn herderinnetje hebben ze ook. Wat extra leuk is, is dat Anis de Flavigny speciaal voor de Olympische Spelen in Parijs deze zomer, een édition limitée heeft uitgebracht. Op dit blikje gevuld met frisse citroenpastilles, is het verliefde herdersstelletje ‘un week-end à Paris’ en genieten ze van een romantische lunch onder de Eiffeltoren. 

Speciaal voor hun 7,5 jarig jubileum lanceren Monsieur en Madame Siroop deze maand een unieke siroop: de Spekkoeksiroop. Ambachtelijk en vol liefde en passie geproduceerd door hun lokale spekkoekenspecialist IBU Spekkoek. Helemaal vers van de pers en naar origineel spekkoekenrecept van Ibu, Indonesisch voor oma en de oma van de spekkoekenbakker.

Van Franse Bodem mag een fles van deze nieuwe Spekkoeksiroop van Hollandse bodem weggeven in een pakketje samen met een limited edition blikje anijspastilles ‘un week-end à Paris’. 

Hoe kun je deze prijs winnen? 

1. Volg Van Franse Bodem en monsieur_en_madame_siroop op Instagram en like en deel de post van deze winactie op je eigen tijdlijn, en/of

2. volg Van Franse Bodem en @MonsieurenMadameSiroop op Facebook en like en deel de post van deze winactie op je eigen tijdlijn

3. tag mensen die deze winactie zeker niet mogen missen. 

Doe mee en misschien win jij dit leuke pakket van Hollandse en Franse Bodem wel. De winactie duurt tot en met de langste dag van het jaar: 21 juni 2024. De winnaar krijgt van Monsieur en Madame Siroop persoonlijk bericht.
Bonne chance!! 

Eén reactie op “WINACTIE: 7,5 jaar Monsieur en Madame Siroop”

  1. Nanda Avatar
    Nanda

    Gefeliciteerd met jullie 7,5 jaar jubileum.

    Ga jullie nu opzoeken on Instagram, en volg de stappen. Nu volg ik VanFranseBodem al en ga ook MonsieurenMadameSiroop volgen.

    Maak er een mooie dag van vol herinneringen.

    Like

Plaats een reactie

Franse adressen in Nederland

Leven in Frankrijk, het magazine in Nederland over het Franse leven.

Abonneren

Voer je e-mailadres hieronder in om updates te ontvangen.

Volg Van Franse bodem

Franrkijkboeken.nl, de site met alle boeken die iets Frans hebben
French food stories
Alles over de Franse keuken