Bon Weekend!

Bon weekend

Bonjour, daar is ie dan, het eerste berichtje in het nieuwe jaar. Een nieuw jaar voor nieuwe dromen, ideeën en creatieve inspiratie. Ik hoop met mijn blog dit jaar nog een aantal stappen te maken en het blog verder te ontwikkelen. Ik heb nog genoeg nieuwe ideeën in ieder geval en ik hoop dat ik daar uiting aan kan geven. Maar ik sta ook altijd open voor ideeën van anderen dus mocht je iets weten laat het mij weten!

Verder wens ik al mijn lezers en volgers een goed, mooi, gezond en creatief 2014 en voor nu Un bon weekend!

Al met vakantieplannen bezig? Misschien dit jaar naar La France, een leuke stedentrip naar Parijs of Lille? Kijk op www.frankrijk.nl, het webazine voor leuke frankrijktips.

parijs

Deze afbeelding wil ik jullie niet onthouden. Tijdens mijn zoektocht naar vintage reclames van Franse “artikelen” kom ik de mooiste advertenties, posters en flyers tegen waaronder deze van Chanel, mooi en stijlvol, zoals het merk Chanel is, BON WEEKEND!

Chanel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

Brocanterie de Witte Raaf

Brocante • B&B • Atelier

le Cap Ferret de Sophie Juby

mon Ferret authentique et photogénique, mes adresses trendy, mes coups de coeur.

En Gironde

allerlei informatie over de Gironde streek in Frankrijk

van Franse bodem

Franse producten, Franse hotspots in Nederland

%d bloggers liken dit: