Shell lanceert de pain niçoise en de wrap veggie niçoise

Shell lanceert drie keer per jaar de ‘Proef de wereldkeuken campagne’ op haar stations, geïnspireerd door wereldse smaken. Met de campagne wil Shell haar gasten dagelijks verrassen met verse en hoogwaardige producten en slaan daarbij de handen ineen met bekende Nederlandse chefs. Ditmaal ligt de focus op de mediterrane keuken en gaat Shell de samenwerking aan met Margo Reuten, de enige vrouwelijke SVH Meesterkok in Nederland met een Michelinster en chef-kok van restaurant Da Vinci in Maasbracht.

P&I

Assortiment vol mediterrane smaken
Deze chef-kok kookt de sterren van de hemel in het Frans georiënteerde restaurant Da Vinci. Voor de samenwerking met Shell ontwikkelde Margo Reuten de receptuur van de pain niçoise en de wrap veggie niçoise. Luchtig brood belegd met tonijnsalade, rucola, gemarineerde gegrilde groenten, ei en een pestodressing. De veggie wrap is gevuld met kruidenroomkaas, tapenade, gegrilde groente, rucola en ei.

De specials van Margo Reuten zijn tot en met 3 september 2024 verkrijgbaar bij alle 105 Shell Café met een bakkerij in Nederland. 

Plaats een reactie

Leven in Frankrijk, het magazine in Nederland over het Franse leven

Volg Van Franse bodem

Lilou in Goes Fijnste Franse restaurant van Nederland 2025
Frankrijkboeken.nl, de site met alle boeken die iets Frans hebben

French food stories
Alles over de Franse keuken