Win een Reis naar Wimbledon met Evian

Schreef ik gisteren nog een blogartikel over Roland Garros, een tennis Grand Slam in Parijs. Vandaag iets over de winactie van mineraalwatermerk Evian, een reis naar Wimbledon, ook een Grand Slam alleen niet op Franse bodem maar op Britse grond.

Evian
Evian is een mooi Frans product en buitengewoon populair in Frankrijk. De populariteit van Evian begon in 1789. Een markies was op bezoek bij zijn vriend in Evian-les-Bains, die een bron op zijn landgoed had. De markies had namelijk nier- en leverproblemen en hij geloofde dat zijn gezondheid verbeterde wanneer hij het bronwater dronk. Dit gegeven pikte de lokale (huis)artsen op en zij schreven het bronwater voor. Evian-les-Bains groeide uit tot een kuuroord met therminale baden voor de rich en famous. Vanaf 1826 wordt het bronwater commercieel gebotteld. Sinds 2007 laat Evian elk jaar een waterfles ontwerpen door een bekende kunstenaar of ontwerper. Zo hebben Christian Lacroix,  Jean Paul Gaultier en Kenzo een ontwerp mogen maken voor een waterfles.

Tennis
In de loop der tijd is. Evian een cultuuricoon geworden. Al meer dan 30 jaar is Evian sterk verbonden met de tennissport door partnerships met de US Open, Wimbledon en ambassadeurschappen met onder andere Stan Wawrinka en Emma Raducanu. Of het nu op het tennisveld of in de kantine is het watermerk Evian is er te vinden, zo ook in Nederland. Evian heeft een partnership met de KNLTB daardoor heeft Evian de mogelijkheid om Evian in Nederland aan tennis te laten linken.  

Als officiële watersponsor wordt bij verschillende KNLTB-evenementen, zoals de Davis- Cup, Evian water gedronken. Maar ook kunnen tennisverenigingen gebruik maken van speciale samengestelde Evian toernooipakketten.

WINACTIE
Win een reis voor 2 personen naar Wimbledon. Wat moet je doen? Heel eenvoudig je naam en waarom jij de reis zou moeten winnen invullen op www.eviantennis.nl/#info

De winactie duurt tot en met 9 juni 2024.

Plaats een reactie

Franse adressen in Nederland

Leven in Frankrijk, het magazine in Nederland over het Franse leven.

Prenons contact

Abonneren

Voer je e-mailadres hieronder in om updates te ontvangen.

Franrkijkboeken.nl, de site met alle boeken die iets Frans hebben
French food stories
Alles over de Franse keuken