Frankrijk
Een reactie plaatsen

Met de ANWB langs Tour de France en fan wint pitch ontwerp Le Tour affiche

De ANWB gaat mee in de wieler-gekte van de Tour de France. Vanaf 1 juli tot en met 23 juli staat Frankrijk weer in het teken van dit spektakel. Om de sfeer van dit unieke wielerfeest te proeven, heeft de ANWB uitgezocht welke campings en hotels in de buurt liggen van de etappes. Ook staan er per etappe leuke toeristische tips beschreven per regio.

Kijk op www.anwb.nl/tourdefrance

Voor het eerst dit jaar heeft de organisatie van de Tour de France (grafisch)vormgevers uitgenodigd om deel te nemen aan een pitch(wedstrijd) om het affiche van dit jaar voor de Tour te ontwerpen. Na een aantal voorrondes kwamen er 7 affiches uit als de beste. Eén van die 7 affiches heeft uiteindelijk de pitch gewonnen en wel degene die hierboven afgebeeld is. 20161018649_181317.jpgHij is ontworpen door de 20-jarige Alexis Boulivet, een student in concept art. Hij wint met dit affiche een mooi geldbedrag en een VIP-dag tijdens de Tour. Een mooi opstapje naar een bloeiende carrière.

Meer informatie over de affiches: http://imagine.letour.fr

Gepost in: Frankrijk

door

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s