Nationaal Orkest van Frankrijk speelt de Bolero

We maken moeilijke tijden door. Om dit wat te verzachten speelt het Nationaal Orkest van Frankrijk de Bolero van Ravel. Afzonderlijk thuis gespeeld en samengevoegd tot een mooi geheel. Ondanks de afstand, toch samen spelen en dat delen. Luister hoe mooi het eindresultaat is geworden.

Credits: Arrangementen – Didier Benetti Realisatie – Dimitri Scapolan

Meer van France Musique: francemusique.fr

Auteur: Mireille den Hartog

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s