TE KOOP: Wit T-shirt met Tout va bien of Cap Ferret opdruk

Van Franse bodem heeft deze 2 leuke witte t-shirt met opdruk in de verkoop. Leuk voor dit voorjaar en de zomer op een spijkerbroek of witte jeans.

Het shirt met Tout va bien betekent alles gaat goed. Cap Ferret op het andere shirt is een geweldig leuke en ook chique badplaats aan de Atlantische kust en aan het Bassin van Arcachon.

We gaan hopen dat alles weer de goede kant op gaat en we massaal het shirt met de tekst Tout va bien kunnen dragen. En mocht je richting het west-zuiden gaan van Frankrijk dan draag je leuk het shirt met Cap Ferret. Maar je kan het shirt ook gewoon hier in Nederland dragen en als het wat kouder wordt draag je er een colbert of vest over.

De t-shirts kosten 15,- euro per stuk. Voor 20,- euro (inclusief verzendkosten) valt ie per post bij jou op de deurmat. De t-shirts zijn te verkrijgen in de maten S, M, L, XL en XXL. De shirts vallen klein en zijn iets getailleerd.

Wat moet je doen om hem bij jou thuis te krijgen?

Stort 20,- euro op NL56 INGB 0681 649828 (= rekeningnummer van mijn bedrijf UNE ontwerpstudio). Zet in de beschrijving de maat die je wilt hebben, je naam, adres + postcode en woonplaats. Ik stuur hem dan zo snel mogelijk naar je op!

SETPRIJS: je kan ook beide shirts tegelijk bestellen dan is de setprijs 35,- euro inclusief verzendkosten! (geef dat wel op bij de beschrijving)

Ik verstuur ook naar Belgie en Frankrijk, de verzendkosten zijn dan uiteraard duurder (8,- euro extra zonder track en trace)

Ophalen in Leusden kan ook:

Stort dan 15,- of 25,- euro (losse setprijs) op NL56 INGB 0681 649828 (= rekeningnummer van mijn bedrijf UNE ontwerpstudio). Stuur mij een mail naar vanfransebodem@gmail.com met je maat en ik leg hem voor je klaar. Via de mail maken we dan een afspraak wanneer je het shirt komt ophalen.

OP=OP!

Het shirt is van 100% katoen. Wassen op 30 graden en liefst niet in de droger.

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s