Franse hotspot in Den Haag

De vele Fransen die in Den Haag wonen kunnen hun hart ophalen met deze nieuwe winkel met allerlei heerlijkheden uit La Douce France. Les Belles Saveurs heeft sinds 15 februari haar deuren geopend aan de Breitnerlaan 14. Les Belles Saveurs brengt een unieke en grote verscheidenheid aan 100% Franse kwaliteitsproducten op de Nederlandse markt.

Exact 3 maanden na de lancering van de webshop worden in de winkel, naast persoonlijk klantcontact en advies in een Franse ambiance, ook versproducten aangeboden zoals boter, kazen, yoghurts en vleesproducten. Door naast de klassieke, bekende en essentiële artikelen ook onverwachte en onbekende producten aan te bieden, waar kwaliteit altijd voorop staat, biedt Les Belles Saveurs een uniek assortiment in Nederland. De aangeboden producten dekken daarbij heel Frankrijk af, met een groot aantal regio’s en departementen in alle windstreken van het land.

“Ik ben enorm blij een droom en visie waar te kunnen maken, en in Den Haag de kwaliteitsproducten aan te kunnen bieden die in de Franse culinaire cultuur verankerd zijn” aldus eigenaresse Estelle Cohen Solal. “Ik kijk er naar uit bezoekers te adviseren over onze producten en hoop een stukje kennis van de Franse “Savoir Faire”, de kennis van de Franse culinaire cultuur, door te kunnen geven.”

Veel producten komen van familiehuizen, ambachtslieden en kleine producenten, waar op verantwoorde wijze geteeld en geproduceerd wordt, met biologische certificering waar mogelijk. In Frankrijk zijn deze producten vaak te vinden in de gerenommeerde warenhuizen als Galerie La Fayette, La Grande Épiçerie de Paris & luxe hotels. De producten komen uit geheel Frankrijk. Zoete en hartige producten, maaltijd- en basisproducten, wijnen en champagnes, fruitsappen en versproducten vormen samen een assortiment dat regelmatig wordt aangevuld.

Over Les Belles Saveurs
Les Belles Saveurs is het bedrijf rondom initiatiefnemer Estelle Cohen Solal, ondersteund door haar partner Rob Cornegge. Oorspronkelijk uit Parijs, besloot Estelle haar carrière als IT-projectmanager te beëindigen en te investeren in haar ondernemerswens en in de wens naar een beroep met meer en vooral persoonlijk klantcontact.
Sinds 2019 in Den Haag, werd haar het ontbreken van een uitgebreid aanbod aan Franse producten steeds duidelijker. Die ervaring, gecombineerd met een passie voor gastronomie en regionale en zelfs lokale Franse producten, leidde er toe het Les Belles Saveurs-concept te lanceren.

Les Belles Saveurs | Breitnerlaan 14 | Den Haag | +33 6 64 00 93 83
lesbellessaveurs.com | contact@lesbellessaveurs.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: