Oproep eigenaren Renault 5 voor groots event, het icoon viert 50ste verjaardag

Wie kent hem niet, de iconische Renault 5 met zijn sprekende koplampen. De auto waar je mee in de stad kan rijden maar die je ook naar verre oorden brengt. Die leukerd viert dit jaar zijn 50ste verjaardag.

En dat mag en moet gevierd worden. Daarom zijn er het hele jaar door allerlei feestelijke activiteiten met name in Frankrijk. Maar ook op eigen bodem gaat wat bijzonders gebeuren rondom dit icoon. Op 11 september verzamelen zich op het terrein van het Eemklooster in Amersfoort een honderdtal Renault 5’s. Oud, nieuw en van oer-vijf tot supercinq.

Het is de bedoeling om op dit historische terrein zoveel mogelijk Renault 5’s bij elkaar te brengen ongeacht of je lid bent van een organisatie of niet. Dus heb je zo’n icoon in de schuur of garage staan die je wilt showen aan andere eigenaren van deze jarige job? Poets, repareer en geef hem een grondige wasbeurt en kom samen met het feestvarken op 11 september 2022 naar Amersfoort. Wil je er bij zijn? Geef je dan op via deze link.

Het zal een onvergetelijke dag worden met een hapje en een drankje, een stukje historie en verhalen, heel veel verhalen. Het event vindt plaats in Amersfoort bij het Eemklooster aan de Daam Fockemalaan 22.

In de loop van het jaar zal Van Franse bodem nog meer publiceren over dit event.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: